Thuis

Jiangyin Haida Rubber and Plastic Co., Ltd.

Van goede kwaliteit EPDM-Rubber afdichting voor verkoop
Van goede kwaliteit EPDM-Rubber afdichting voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Jiangyin Haida Rubber and Plastic Co., Ltd.

1 2 3
Jiangyin Haida Rubber and Plastic Co., Ltd. Jiangyin Haida Rubber and Plastic Co., Ltd. Jiangyin Haida Rubber and Plastic Co., Ltd.
overzicht van gate Kantoorgebouw overzicht van de fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Haida
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : 70 Million-80 Million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 20% - 30%

  Is Rubber en Plastic Co. van Jiangyinhaida, Ltd, de belangrijke fabrikant in de rubber en plastic verbindingsindustrie in China.
  Haida heeft sterke en overvloedige technische middelen. Er zijn meer dan 130 professionele technici op het gebied van R&D en van de productie; bovendien zijn er allerlei geavanceerd software en hardwaremateriaal. Gebaseerd op dat, kon Haida de systemische dienst zoals materieel onderzoek en productontwerp verlenen. Aangezien een staat high-tech onderneming goedkeurde, heeft Haida ook meer dan 40 punten van onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten waaronder er 5 punten van de uitvindingsoctrooi van de staat zijn.
  De productiecapaciteit van Haida is op de hoogste lijnen in de rubber en plastic productenindustrie in China. Er zijn twee geavanceerde productielijnen in ons mengend centrum, meer dan dertig rubber en plastic uitdrijvingslijnen en meer dan honderd rubberpersmachines met allerlei macht.
  Onze producten worden wijd toegepast in de industrie van bouw, tunnel, marine, container, voertuig en spoorweg. Zijn klant behandelt over de hele wereld en het marktaandeel belangrijke producten is No.1 in binnenlandse markt.
  Verklaard door ISO9001: 2000, ISO/TS16949 en ISO14001, Haida beheren zich door kwaliteitsbewaking op productontwikkeling, productie en zijn beleid volledig uit te voeren.
 De „goede Kwaliteit en het Hoge rendement, houden verbeterend, Technische Innovatie, en de Oprechte Dienst“ is de onveranderlijke lijnen van de kwaliteitsgids. Met het de dienstconcept hartstochtelijk, nadenkend, snel en hoog-efficiënt, zal Haida de vraag van elke klant tevredenstellen. 

Contactgegevens
Jiangyin Haida Rubber and Plastic Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Richard Xu

Tel.: 86-510-86231958

Fax: 86-510-86237641

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)